Lifehosting B.V.FacebookTwitter

Dedicated servers met maximale kracht al vanaf € 40,-!

Binnen 24 uur levertijd
Binnen 24 uur levertijd

Dedicated servers worden meestal binnen 24 uur opgeleverd tenzij anders vermeld op de website. Alle inloggegevens ontvang je per e-mail zodra de server is opgeleverd.

Upgraden altijd mogelijk!
Upgraden altijd mogelijk!

Lifehosting biedt klanten aan om zelf diensten samen te stellen, laat ons weten welke specificaties u graag wilt en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte. Stuur ons een e-mail.

Hoogwaardige infrastructuur

Dedicated Servers worden bij ons gehost in een TIER-4 datacenter dat voldoet aan de allerhoogste standaarden op het gebied van beveiliging, koeling en stroomvoorziening. Je server wordt aangesloten op een volledig redundant uitgevoerd, hoogwaardig en optimaal beveiligd netwerk.

We omarmen altijd nieuwe technieken en zijn altijd opzoek naar performance verbeteringen op ieder niveau. We gaan voor resultaat en zitten wekelijks tot in de late uurtjes in ons laboratorium om de beste resultaten boven tafel te krijgen.

100% beschikbaarheid

Servers vereisen een stabiele omgeving, daarom is zowel de stroomtoevoer als de koeling dubbel uitgevoerd. Bij het wegvallen van de netspanning zullen eerst de UPS'en en daarna de noodstroomgeneratoren het werk direct overnemen zonder dat de spanning op de datavloer wegvalt. Tot maar liefst 78 uur zodat er gegarandeerd uptime is.

2N Transformatoren (N+100%)
2N Hoofdverdelers (N+100%)
2N Diesel generatoren (N+100%)
Cold corridor systeem 23°C (+/- 5°C)
24x7 beveiligingspersoneel aanwezig
Carrier neutraal (460x dark fiber)
TIER-4 redundancy classificatie

Offerte op maat, of eigen SPECIFIEKE SPECIFICATIES?